Geräte und Zubehör
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
282.5 kJ /
67.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Mustard Green Rice
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pumpkin Soup
25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min