
Geräte und Zubehör
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
lump sugar (optional)1 tsp
-
basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
489 kcal /
2044 kJ
Eiweiß
21 g
Fett
22 g
Kohlenhydrate
48 g
Ballaststoffe
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International