Geräte und Zubehör
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
5 portions
Zutaten
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
30 g date carameldark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1180 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
837 kJ /
200 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Lemon Chicken
25 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min