Geräte und Zubehör
Lala Clam Soup Meehoon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
lala clams with shells500 g
-
water2600 g
-
salt2 heaped tbsp
-
dried mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies2
-
cooking oil30 g
-
sesame oil (roasted)½ tsp
-
hot water for blanching
-
Chinese cabbage cut in large chunks300 g
-
fish sauce (optional)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salt to taste2 ½ tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish2 sprigs
-
fried garlic to garnish10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2785 mg
Eiweiß
17.1 g
Brennwert
1435.9 kJ /
343.2 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
47.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cereal Prawns
30 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
Keine Bewertungen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Caramel Honeycomb Cake
2 Std. 30 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Mini Shrimp Omelettes
35 Min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min