Geräte und Zubehör
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
515 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
527 kJ /
126 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min