
Geräte und Zubehör
Buddha's Delight
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed8
-
sugar4 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)½ tsp
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices1 cm
-
Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)500 g
-
carrots cut in thin slices120 g
-
Chinese red dates pitted3
-
dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces10 g
-
tofu puffs cut in halves20
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
red fermented bean curd (nam yee) with gravy40 g
-
sweet peas50 g
-
dried bean curd sheet soaked to soften50 g
-
dried black moss (optional) soaked to soften, drained1 pinch
-
mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained30 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
316 kcal /
1271 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
31 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
872 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International