Geräte und Zubehör
Spring greens with grapefruit
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water plus extra for ice bath500 g
-
ice cubes for cooling
-
asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
zucchini cut into rounds (approx. 1 cm)200 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
olive oil30 g
-
pink grapefruits 50 g of juice and remaining segmented2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chia seeds2 tsp
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
walnuts cut into pieces40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295.8 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Zucchini
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baba ghanoush
1 Std.
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min