Geräte und Zubehör
Fennel, asparagus and camembert salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
890.5 mg
Eiweiß
17.5 g
Brennwert
1838.3 kJ /
437.5 kcal
Fett
36.9 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Entertaining made easy
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min