Geräte und Zubehör
Vegie crackers
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.1 g
Brennwert
667.8 kJ /
159 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Almond and date bars
2h 15min
Golden latte
10min
Coriander pesto
5min
Coconut and beetroot balls
40min