
Geräte und Zubehör
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Pickled cucumbers
-
baby Lebanese cucumbers cut into ribbons400 g
-
salt½ tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
honey1 tsp
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
Japanese pepper seasoning
-
orange peel dehydrated (see Tips)1 tbsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
white sesame seeds1 tbsp
-
black sesame seeds (see Tips)1 tbsp
-
wakame flakes (see Tips)1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sea salt1 tsp
Crispy chicken
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic clove1
-
tamari30 g
-
egg1
-
chicken tenderloins500 g
-
gluten free cornflour for coating50 g
-
vegetable oil for deep frying
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
550.5 kcal /
2312.5 kJ
Eiweiß
31.9 g
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Natrium
1942.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asian chicken noodle soup
1óra 35p
Prawn and chicken laksa
40p
Goi muc (squid salad)
45p
Quinoa crumbed fish with slaw
2óra
Sichuan pepper and chilli salt squid
30p
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1óra 45p
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1óra 45p
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45p
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1óra
Meatballs with Romesco sauce
1óra 40p
Pork belly ramen
4óra 10p
Kewpie mayonnaise
10p