Kompatible Versionen
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Eiweiß
- 31.9 g
- Kohlenhydrate
- 32.7 g
- Fett
- 30.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoffe
- 5.7 g
- Natrium
- 1942.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 dk
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 dk
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 dk
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 dk
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Miso fish with Asian greens
24h 45min