Geräte und Zubehör
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
Pickled apple
-
green apple cored and cut into thin slices1
-
water200 g
-
white wine vinegar80 g
-
caster sugar80 g
-
juniper berries3
-
whole black peppercorns½ tsp
Pork belly
-
pork belly meat, boned and rind scored1200 g
-
fresh sage leaves10
-
fresh thyme5 sprigs
-
sea salt flakes to rub, plus extra to season1 - 2 tsp
-
water1500 g
-
fennel seeds2 tsp
-
juniper berries1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
new baby potatoes cut into halves8
-
pickling onions cut into halves8
-
walnut halves80 g
-
caster sugar3 tsp
-
egg white lightly beaten1
-
ground black pepper to season2 pinches
-
red cabbage finely shredded300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white wine vinegar20 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
walnuts to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1692.7 mg
Eiweiß
67.6 g
Brennwert
4625.8 kJ /
1101.4 kcal
Fett
71.1 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
20.5 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Beef fajitas
30 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 Std. 20 Min
Skirt Steak Spiralized Salad
Keine Bewertungen
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Smash burger taco
40 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Filo chicken pie
45 Min