Geräte und Zubehör
Warm satay chicken salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Satay sauce
-
raw unsalted peanuts40 g
-
garlic cloves2
-
oil2 tbsp
-
sambal oelek to taste2 - 3 tsp
-
coconut milk240 g
-
raw sugar1 ½ tbsp
-
tamarind paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fish sauce30 g
Coconut rice and chicken
-
jasmine rice300 g
-
water700 g
-
garlic clove roughly chopped1
-
coconut milk160 g
-
salt1 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (1-2 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Salad
-
red onion cut into small pieces (5 mm)¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices2
-
salt½ tsp
-
water to cover
-
raw cashews150 g
-
red cabbage cut into slices250 g
-
fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped1 bunch
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1194.2 mg
Eiweiß
25.5 g
Brennwert
2901 kJ /
693.4 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
64.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chiang Mai noodles
25 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Hoisin pork bowl
45 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min