Geräte und Zubehör
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
Gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)180 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
Pumpkin purée
-
Kent pumpkin peeled and cut into pieces350 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ground black pepper1 pinch
Gnocchi
-
boiling water1700 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 tsp
Sage and Lemon butter
-
salted butter150 g
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
toasted hazelnuts chopped2 tbsp
-
fresh thyme leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1489.4 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
3998.8 kJ /
955.7 kcal
Fett
68 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
37.9 g
Kohlenhydrate
53.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.