
Kompatible Versionen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Eiweiß
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 53.9 g
- Fett
- 68 g
- gesättigte Fettsäuren
- 37.9 g
- Ballaststoffe
- 4.7 g
- Natrium
- 1489.4 mg
Alternative Rezepte
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Boulangère potatoes
1h 40 min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
ABC muffins
40 Min