Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.2 76 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • dried pasta of choice
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
    3 stalks
  • red onion cut into wedges (1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white wine
    40 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    200 g
  • tomato passata (see Tip)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ⅛ tsp
  • fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • Parmesan cheese shaved, to garnish
    10 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 367 mg
Eiweiß 12.8 g
Brennwert 1470.6 kJ / 351.5 kcal
Fett 7 g
Ballaststoffe 4.8 g
gesättigte Fettsäuren 1.4 g
Kohlenhydrate 59.3 g

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