Geräte und Zubehör
'Sun City' chicken and cauliflower curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
chilli powder½ tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cardamom pods5
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns6
-
plain flour1 tbsp
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
ghee20 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
pitted dates30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
cauliflower florets300 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
229.5 mg
Eiweiß
19.6 g
Brennwert
872.2 kJ /
208.5 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A taste of South Africa
37 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
"Moussaka" bowl
45min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Curried sausages
40min
Family Meatloaf
1h 10min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cottage pie
1h 30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Crispy sticky sesame chicken
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min