Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)

3.9 (7 Bewertungen)

Zutaten

Flatbreads

  • 150 g plain flour
  • 80 g wholemeal plain flour
  • 150 g water
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 180 g red onion
  • 5 garlic cloves
  • 200 g lamb mince, lean (see Tips)
  • 3 tsp ground cumin
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 200 g beetroot, peeled and thinly sliced
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves

Tahini yoghurt

  • 140 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 35 g tahini
  • 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ground black pepper, to season

Nährwerte
pro 4 portions
Brennwert
7630 kJ / 1830 kcal
Eiweiß
90 g
Kohlenhydrate
206 g
Fett
63 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Ballaststoffe
41 g
Natrium
425 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte