Yellow Curry noodle soup

Yellow Curry noodle soup

3.0 5 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions

Zutaten

  • yellow curry sauce (see Tip)
    550 g
  • coconut milk
    200 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • water
    200 g
  • fresh egg noodles
    400 g
  • bok choy cut into pieces
    2 bunches
  • hard-boiled eggs peeled and cut into quarters
    4
  • fresh bean sprouts to serve
  • fried shallots to serve
  • fresh coriander to serve
  • fresh long red chilli sliced, to serve
    1

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 752.3 kcal / 3147.8 kJ
Eiweiß 23.7 g
Fett 26.6 g
Kohlenhydrate 98.3 g
Ballaststoffe 6.2 g
gesättigte Fettsäuren 17.2 g
Natrium 1748.2 mg

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