Geräte und Zubehör
Yellow Curry noodle soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1748.2 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
17.2 g
Kohlenhydrate
98.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date and nut balls
20 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Chilli with rice
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Chicken laksa
30 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min