Autumn vegetable gratin
TM6 TM5 TM31

Autumn vegetable gratin

3.2 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • olive oil, for greasing
  • 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp nutritional yeast
  • 100 g day old bread, torn into pieces
  • 500 g water
  • 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
  • 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
  • 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
  • 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
  • 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
  • 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ⅛ tsp sea salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
656.8 kJ / 156.3 kcal
Eiweiß
8.5 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Fett
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Ballaststoffe
5.7 g
Natrium
279.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte