Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

3.6 77 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
8 portions

Zutaten

  • olive oil for greasing
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • broccoli cut into florets
    250 g
  • parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
    1
  • eggs
    8
  • wholegrain mustard
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • milk
    60 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 672.9 mg
Eiweiß 14.7 g
Brennwert 770 kJ / 183.3 kcal
Fett 10.4 g
Ballaststoffe 2.9 g
gesättigte Fettsäuren 4 g
Kohlenhydrate 6.5 g

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