Geräte und Zubehör
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Vanilla cashew cream
-
raw cashews (see Tips)150 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
-
water80 g
-
rice malt syrup1 tbsp
Crumble
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
rolled oats50 g
-
coconut sugar30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
coconut oil20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
-
rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
Pink Lady apple cored and cut into quarters1
-
freshly squeezed orange juice50 g
-
rice malt syrup30 - 60 g
-
vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped1
-
dried goji berries2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
25.7 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
2369 kJ /
564 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond shortcrust pastry
35 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Dairy free tzatziki
24 Std. 5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min