Geräte und Zubehör
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
194.3 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
702.4 kJ /
167.9 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade toasted muesli
30 Min
Date and nut balls
20 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Vegan burgers
45 Min
Community fave brown rice salad
55 Min