Geräte und Zubehör
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
194.3 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
702.4 kJ /
167.9 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade toasted muesli
30 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free loaves
2 Std. 15 Min
Date and nut balls
20 Min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 Std. 20 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Gluten free pizza dough
2 Std.
High Protein Egg Bake
20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Energy breakfast bars
40 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min