Geräte und Zubehör
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
194.3 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
702.4 kJ /
167.9 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Orange sponge cake
1 Std.
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Protein Bars
50 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Curried sausages
40 Min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.