Geräte und Zubehör
Lemon and lamb pie with filo topping
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
620.7 mg
Eiweiß
59.8 g
Brennwert
3298.3 kJ /
785.3 kcal
Fett
51.1 g
Ballaststoffe
9.4 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hearty casseroles and bakes
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Chilli con carne
45 Min
Beef stroganoff
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min