Geräte und Zubehör
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
5 portions
Zutaten
Sun-dried tomato pesto
-
olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
pine nuts160 g
-
sun-dried tomatoes100 g
Chicken involtini
-
mozzarella cheese cut into pieces (4 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
eggs2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
breadcrumbs70 g
-
chicken tenderloins15
-
fresh baby spinach leaves stalks removed30
Sauce
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 75 g)½
-
olive oil50 g
-
tomato passata650 - 700 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
657.1 mg
Eiweiß
68 g
Brennwert
2703.4 kJ /
643.7 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
22.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget friendly Italian
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caprese hasselback chicken
40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.