
Geräte und Zubehör
Pulled pork with apple and fennel salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Pulled pork
-
red onion cut into halves140 g
-
olive oil20 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tbsp
-
rice malt syrup20 g
-
apple cider vinegar50 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
soy sauce20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
pork loin cut into cubes (3 cm)900 g
-
cornflour1 ½ tbsp
Salad and assembly
-
red apple cut into thin slices (see Tips)1
-
fennel bulb cut into thin slices (see Tips)1
-
rocket60 g
-
bread of choice (see Tips)
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves to serve
-
lime cut into wedges (optional)1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
945 kcal /
3969.8 kJ
Eiweiß
58.9 g
Fett
50.8 g
Kohlenhydrate
56.7 g
Ballaststoffe
14.1 g
gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Natrium
1811.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland