Thai beef salad

Thai beef salad

4.5 83 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions

Zutaten

Beef
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • fish sauce
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • beef fillet cut into thin strips (6 x 1 cm)
    400 g
  • water
    500 g
Dressing
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • avocado oil
    20 g
  • fish sauce
    ½ - 1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • soy sauce or tamari
    1 tbsp
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • brown sugar
    1 tbsp
Salad
  • cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
    ¼
  • red onion to taste
    ¼
  • slivered almonds raw or toasted
    90 g
  • tatsoi or fresh baby spinach leaves
    100 g
  • long red chilli finely sliced, for garnishing (optional)
  • fresh lime cheeks, to serve

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 737.5 kcal / 3098 kJ
Eiweiß 61.8 g
Fett 50.4 g
Kohlenhydrate 8.3 g
Ballaststoffe 5.4 g
gesättigte Fettsäuren 6.6 g
Natrium 1412.5 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen