Geräte und Zubehör
Delish pesto nuggets
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
30 portions
Zutaten
-
gluten free rice crumbs100 g
-
garlic clove (small)1
-
pine nuts80 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
olive oil20 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
chicken mince (see Tips)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
coconut cream40 g
-
coconut oil for frying2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
76 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
333.9 kJ /
79.5 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Banana and oat mini muffins
40 Min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min