Geräte und Zubehör
Vegetable potato salad with chicken
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
carrots cut into pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut into pieces (1-1.5cm)300 g
-
fresh green beans cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen green peas150 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (1-1.5 cm)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)20 g
-
fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
801 kJ /
192 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Penne and vegetables
35 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Pasta with tuna
30 Min