Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Eiweiß
- 33.8 g
- Kohlenhydrate
- 55.2 g
- Fett
- 3.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.8 g
- Ballaststoffe
- 9.7 g
- Natrium
- 838.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Pork san choy bau
25min
Chicken and prawn noodles
30 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min