Cauliflower and sweet potato lasagne
TM6 TM5 TM31

Cauliflower and sweet potato lasagne

3.9 (94 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g water
  • 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
  • 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g salted butter
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g full cream milk
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 2 egg yolks
  • 375 g fresh lasagne sheets
  • 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
  • 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
  • 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 1 - 2 pinches paprika

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1806.8 kJ / 301 kcal
Eiweiß
15.9 g
Kohlenhydrate
47.7 g
Fett
17.8 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Ballaststoffe
8.7 g
Natrium
424.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte