
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion cut into quarters
- 1 celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 437.1 kcal / 1835.8 kJ
- Eiweiß
- 16.3 g
- Fett
- 14.3 g
- Kohlenhydrate
- 55.8 g
- Ballaststoffe
- 13.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Millet cashew stir-fry
30min
Butternut mac and cheese
45min
Hearty lentil chilli
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable pilaf
1h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil bolognese
30min