
Geräte und Zubehör
Lentil and pumpkin pot pies
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Rosemary ice puff pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces180 g
-
plain flour200 g
-
sea salt1 tsp
Pumpkin and lentil filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
full cream milk for brushing
Nährwerte pro 6 portions
Brennwert
3356.6 kcal /
14097.6 kJ
Eiweiß
71.2 g
Fett
212.6 g
Kohlenhydrate
273.2 g
Ballaststoffe
46.3 g
gesättigte Fettsäuren
115.5 g
Natrium
5355.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Lentil bolognese
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min