
Geräte und Zubehör
Mashed pea and corn slice
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Mashed pea and corn slice
-
butter for greasing
-
spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
tasty cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
frozen green peas thawed500 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels thawed250 g
-
eggs4
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
plain flour50 g
-
baking powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Green goddess dressing
-
lemon zest (1 x 5 cm), no white pith3 pieces
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only7 sprigs
-
fresh chives cut into quarters20 sprigs
-
dried tarragon1 tbsp
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sour cream50 g
-
lemon juice2 tbsp
-
sumac (optional)1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
368.2 kcal /
1546.8 kJ
Eiweiß
18.2 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Ballaststoffe
10.2 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
804.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min