Geräte und Zubehör
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 piece
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek150 g
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1003.3 mg
Eiweiß
42.5 g
Brennwert
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Fett
36.7 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Keine Bewertungen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Curried sausages
40 Min
Apricot Chicken
35 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min