Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Eiweiß
- 20.4 g
- Kohlenhydrate
- 3.5 g
- Fett
- 30.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15.7 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 1160.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gin and lime pie
3h 10min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Cauliflower mash
25 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Leek and smoked salmon dip
55 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Zucchini soup
25 min
Baked artichoke dip
35 min