Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Eiweiß
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 4.3 g
- Fett
- 23.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Ballaststoffe
- 2.6 g
- Natrium
- 681.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Roasted carrot dip
1 Std.
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min