
Geräte und Zubehör
Mushroom croustade
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
Quick puff pastry
-
butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water chilled90 g
-
salt½ tsp
Mushroom croustade
-
vegetable oil for greasing
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
water300 g
-
fresh mushrooms cut into slices (5 mm)750 g
-
dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)3 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
eggs4
-
plain flour20 g
-
thickened cream100 g
-
full cream milk for brushing10 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
559.5 kcal /
2350.3 kJ
Eiweiß
12.7 g
Fett
40.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
23.9 g
Natrium
456.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

French cuisine: Dinner and sides
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland