Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

Dressing

  • 80 g raw unsalted peanuts
  • 2 ½ cm piece fresh ginger peeled
  • 2 fresh long red chillies trimmed and cut into halves
  • 2 makrut lime leaves torn into pieces
  • 60 g fish sauce

Poached chicken

  • 800 g coconut milk
  • 2 stalks lemongrass white part only, cut into halves and bruised
  • 2 makrut lime leaves
  • 40 g brown sugar
  • 40 g freshly squeezed lime juice
  • 500 g chicken thigh fillets cut into quarters

Salad

  • 100 g snow peas trimmed, cut into thin slices
  • 120 g fresh bean sprouts
  • ½ bunch fresh coriander leaves only
  • ½ bunch fresh Thai basil leaves only (see Tips)
  • ½ bunch fresh Vietnamese mint leaves only (see Tips)
  • ¼ Chinese cabbage (wombok) cut into wedges that fit through feeder tube
  • 2 carrots trimmed and peeled
  • 20 g fried shallots

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
800.7 kcal / 3350 kJ
Eiweiß
32.9 g
Fett
49 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
31.9 g
Natrium
1487.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte