Geräte und Zubehör
Sunday lamb roast
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
854 mg
Eiweiß
78.3 g
Brennwert
4766.9 kJ /
1135 kcal
Fett
84.6 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
31.9 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Pastie slice
55 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min