
Geräte und Zubehör
Spiralised vegetable soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried lima beans100 g
-
water plus extra to soak and cover800 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)½
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice only, to taste½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
160.3 kcal /
670.6 kJ
Eiweiß
8.2 g
Fett
1.3 g
Kohlenhydrate
32.4 g
Ballaststoffe
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Natrium
516.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Low(er) GI
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Green goodness soup
10 Min
Potato cakes
45 Min
Vegetable soup
35 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Rice salad
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Minestrone
40 Min