Geräte und Zubehör
Cauliflower hummus with green vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
130.3 mg
Eiweiß
12.6 g
Brennwert
801.3 kJ /
191.5 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
11.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
30.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom and kale risotto
55 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Greek cabbage salad
5 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.