Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Brennwert
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Eiweiß
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 27.3 g
- Fett
- 26.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.3 g
- Ballaststoffe
- 6.7 g
- Natrium
- 807.6 mg
Alternative Rezepte
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
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Beetroot and tequila cured salmon
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Gougère puffs with salmon mousse
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Prawn and trout terrine with horseradish cream
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Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
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Caramelised onion jam gravy
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Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
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Saffron and cardamom poached pears
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Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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