
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 4 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 251 kcal / 1053 kJ
- Eiweiß
- 27 g
- Fett
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 5.2 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cranberry and rosemary chutney
40min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Brandy cream
15min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min