Geräte und Zubehör
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
520 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
3090 kJ /
739 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
85 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min