Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Nährwerte
pro 660 g
Brennwert
6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Eiweiß
44.6 g
Kohlenhydrate
109.5 g
Fett
115.6 g
gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Ballaststoffe
20.7 g
Natrium
2740.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte