Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Nährwerte
pro 1 Complete recipe
Brennwert
8976 kJ / 2137.1 kcal
Eiweiß
41.3 g
Kohlenhydrate
72.1 g
Fett
185.8 g
Ballaststoffe
23 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte