Geräte und Zubehör
Boston baked beans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1205.1 mg
Eiweiß
19.5 g
Brennwert
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Fett
16.1 g
Ballaststoffe
15.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
34.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Cheat's Sriracha sauce
168 Std. 30 Min
Satay sauce
15 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min