Kompatible Versionen
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Eiweiß
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 47.4 g
- Fett
- 71.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.8 g
- Ballaststoffe
- 18.3 g
- Natrium
- 1164.4 mg
Alternative Rezepte
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Charred leek gulai sayur
Ninguna valoración
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Chicken velouté meal
40 min
Berry mousse
5h
Cherry delight
15 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Black forest pudding
1h 15min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min