
Geräte und Zubehör
Mushroom tart
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)250 g
-
mozzarella cheese cut into pieces50 g
-
tasty cheese cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices600 g
-
salt1 tsp
-
Port (fortified wine)30 g
-
eggs4
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
346.4 kcal /
1454.7 kJ
Eiweiß
15.8 g
Fett
23.5 g
Kohlenhydrate
14.8 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Natrium
685.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Tuna empanadas
2 Std.
Minestrone
40 Min