Fermented beetroot and apple salsa
TM6 TM5 TM31

Fermented beetroot and apple salsa

4.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
  • 6 - 8 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
  • 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
  • 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 1 tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp dried oregano
  • 110 g lime juice
  • 1 ½ tbsp salt
  • 70 g filtered water
  • filtered water, as needed

Nährwerte
pro 1 Complete recipe
Brennwert
1405 kJ / 334 kcal
Eiweiß
11.9 g
Kohlenhydrate
44.5 g
Fett
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Ballaststoffe
35 g
Natrium
13455 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte