Roasted vegetables with horseradish cream
TM6 TM5

Roasted vegetables with horseradish cream

4.2 ( 31 Bewertungen )

Zutaten

  • 150 g brown onion cut into 8 wedges (see Tips)
  • 2 raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 8 Dutch carrots trimmed
  • 2 parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp dried thyme
  • salt to season
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g crème fraîche
  • 20 g lemon juice
  • 50 g horseradish cream
  • 1000 g hot water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g polenta (fine)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
512.5 kcal / 2152.4 kJ
Eiweiß
8.7 g
Fett
30.6 g
Kohlenhydrate
47.7 g
Ballaststoffe
7.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Natrium
440.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte