Geräte und Zubehör
Vegetarian chilli
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
200 g brown onion, cut into halvesred onion cut into halves200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, if preferred, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut into pieces750 g
-
mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicevegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24 g
Brennwert
1745 kJ /
418 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
13.3 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarian chilli
35 Min
Rendang curry
30 Min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Potato and green pea curry
50 Min